Welkom bij NV80, een uniek sportcomplex voor jongeren!

Dit bericht is een onderdeel van NV80

NV80 is het gloednieuwe urban sportcomplex voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar. NV80 is meer dan alleen een plek om te sporten, het is een plek waar jongeren kunnen chillen, nieuwe vrienden kunnen maken en zich persoonlijk ontwikkelen in een positieve en stimulerende omgeving.

 

Jongeren stoppen vaak met sporten na de basisschool, en dat is iets wat we bij NV80 willen veranderen. Wij geloven dat sport niet alleen goed is voor de fysieke gezondheid, maar ook bijdraagt aan de sociale ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jongeren. Bij NV80 kunnen jongeren flexibel kennismaken met diverse sporten, zowel recreatief als prestatiegericht en in teamverband.

 

Elke woensdag tussen 15.00 – 18.30 uur kunnen jongeren gratis kennismaken met een reeks urban sportdisciplines. Van 3×3 basketbal, E-sports, skate en freerunning. NV80 biedt een mix van sporten zoals kickboksen, voetbal, dans en meer. Elke maandag van 17.00 tot 19.00 uur is het complex alleen geopend voor meiden: Girls Only67. Naast sport is er ook ruimte voor gesprekken over verschillende thema’s.

 

Kortom, NV80 is een plek waar sport, community en persoonlijke groei samenkomen. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, de teams zijn een goede manier om vaardigheden te verbeteren, plezier te hebben en deel uit te maken van een community.

 

Ga voor meer informatie naar de website van NV80.