Stephanie van Sprang

Programma ontwikkelaar

Als echte bèta heeft Stephanie zowel haar bachelor als master aan de Technische Universiteit Delft voltooid. Ze heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd waar behoeftes en wensen van mensen centraal staan. Gedurende haar studie ontstond een interesse in kwetsbare groepen, waardoor zij zich inzet voor maatschappelijke vraagstukken. Stephanie krijgt veel energie van programma’s waarbij haar inzet een positief verschil maakt voor anderen.

Passie

Bij Stichting de Verre Bergen past Stephanie haar passie voor maatschappelijke thema’s in de praktijk toe in Rotterdam. Mede dankzij haar studie zoekt ze graag naar creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Ze is gewend om binnen projecten met veel betrokkenen te werken en met diverse wensen rekening te houden. “Ik ontdek graag wat mensen echt nodig hebben, ik vraag en zoek altijd door om tot de essentie te komen”. Als toegewijde Rotterdamse zet Stephanie zich naast haar werk in als vrijwilliger voor ouderen in Rotterdam.

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat Stephanie graag wielrennen langs de Rotte, doet ze aan yoga en trekt de natuur in. Verder laat ze zich graag inspireren door het ontdekken en leren begrijpen van andere culturen tijdens reizen naar het buitenland.

Ik ontdek graag wat mensen echt nodig hebben, ik vraag en zoek altijd door om tot de essentie te komen