Sayida Goedhoop

Programma Directeur

Sayida Goedhoop is programmadirecteur bij Stichting Nieuw Thuis Rotterdam. Het leuke aan haar functie vindt Sayida dat ze op een strategische en ondernemende manier bezig is met maatschappelijke thema’s. “Ik richt me op praktisch uitvoerbare interventies waar daadwerkelijk behoefte aan is in de stad”.

Ga ervoor

Ze studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde daar zowel een bachelor International Business Administration als een master Finance & Investments. Daarna werkte Sayida als strategieconsultant bij Booz & Company in Amsterdam. “Ik kreeg er strategisch inzicht bij het adviseren van grote ondernemingen. Die blik pas ik nu toe in Rotterdam. Daarbij hou ik me aan mijn motto: ‘Doubt kills more dreams than failure ever will. Ik lees dat als: ga ervoor!”

Praktisch uitvoerbaar

Naast haar werk brengt Sayida wekelijks een uurtje door met haar ‘little sister’, een mentorleerling uit groep 6 met wie ze in contact kwam via de organisatie ‘Big Brothers, Big Sisters’.  “Het is leuk om een kind even onverdeelde aandacht te geven. Maar het is vooral een prachtige vorm van empowerment, mooi om op die manier iets bij te dragen aan haar ontwikkeling.”

DOUBT KILLS MORE DREAMS THAN FAILURE EVER WILL – GA ERVOOR!