Sam Hartveld

Senior Associate

Hij had in het buitenland zijn carrière kunnen maken, maar Sam koos voor een impact in zijn stad, Rotterdam. “Rotterdam heeft karakter en kijkt vooruit. Dat vind ik mooi. Ik ben zelf een optimist en zie eindeloos veel kansen in de stad.”

Rotterdam vooruit helpen

Sam studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij zijn Bachelor International Business Administration en Master in Business Information Management behaalde. In die periode reisde hij ook af naar Kenia, Costa Rica en Nicaragua voor stages en studieprogramma’s. Tijdens zijn studie verdiepte hij zich in maatschappelijke thema’s als groene energie en duurzame business. “De ervaring die ik daarmee heb opgedaan kan ik ook hier inzetten om programma’s te ontwikkelen die Rotterdam echt vooruit helpen.”

Op effectieve wijze maatschappelijke vernieuwingen realiseren, dat is wat Sam graag doet. “Zo werk ik dagelijks met een inspirerend team aan oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen.” Het mooie aan zijn functie als Associate vindt hij, dat hij zich op een strategische manier met betekenisvol werk kan bezighouden.

Sportieve ontspanning

In zijn vrije tijd gaat Sam graag hardlopen langs de Maas of de Schie, squashen of voetballen. Daarnaast is hij altijd in voor een goede film.