Peter Goes

Jurist

Peter is jurist bij Stichting De Verre Bergen. Hij is daarnaast nog steeds advocaat. “De juridische vraagstukken binnen De Verre Bergen zijn zeer divers. Dat vormt een mooie uitdaging na meer dan 30 jaar in de commerciële advocatuur.” Peter is geen Rotterdammer van geboorte, maar hij is zijn carrière in 1986 wel in Rotterdam begonnen. Het is de stad waar hij het langste heeft gewoond. Na een aantal jaren in het buitenland gewerkt en gewoond te hebben is hij onlangs weer teruggekeerd naar Rotterdam en in 2018 als jurist bij De Verre Bergen begonnen.

“Ik houd van de grote diversiteit in de stad en ik houd van de Rotterdamse mentaliteit. Bovendien vind ik Rotterdam en de Rotterdammers mooi.”

Vechten met een gorilla

Peter ziet zich als dienstverlener voor de programma’s van De Verre Bergen. Hij zorgt ervoor dat aan de vele (vaak ingewikkelde) wetten en regels voldaan wordt. Hij zoekt graag naar oplossingen om de lasten die de wet- en regelgeving creëert zo klein mogelijk te maken. Doorzetten om de doelen van De Verre Bergen te bereiken is zijn missie: “Het is als vechten met een gorilla: je stopt niet als je moe bent. Je stopt als de gorilla moe is.”

Het is als vechten met een gorilla: je stopt niet als je moe bent. Je stopt als de gorilla moe is.