Mirjam Geerse

Associate

Mirjam is al van jongs af aan geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en daarom studeerde ze bestuurs- en organisatiewetenschappen in Utrecht. Tijdens haar studie hield ze zich bezig met allerlei onderwerpen, van de tbs en het coffeeshopbeleid tot ontwikkelingssamenwerking en de besluitvorming rondom de JSF. Ze deed onderzoek in Johannesburg, Lombok (Indonesië) en liep stage in Beiroet. “Door deze ervaringen ben ik bekend met de vraagstukken die spelen in grote steden.”

“Ik vind dat iedereen iets zou moeten doen om bij te dragen aan een mooiere wereld, er is voor iedereen wel een passende manier te vinden om wat voor een ander te doen.” Deze drive kwam ook terug in de bijbanen die ze naast haar studie had, in de zorg, met ouderen en kinderen met een beperking. Ook is ze nog steeds vrijwilliger in een nachtopvang voor ongedocumenteerden. Bij Stichting De Verre Bergen kan ze haar interesse in maatschappelijke vraagstukken combineren met een concrete bijdrage leveren aan Rotterdam.

In haar vrije tijd houdt Mirjam van zwemmen, kickboksen, wielrennen, fotograferen en lezen. Verder gaat ze graag de natuur in en is ze nog regelmatig te vinden op de biologische boerderij waar ze opgroeide.

Er is voor iedereen wel een passende manier te vinden om wat voor een ander te doen