Ingeborg van der Vlies-Kranendonk

Administrateur

Ingeborg was betrokken bij de opzet van Stichting De Verre Bergen. Voordat Roelof haar benaderde om de eerste werknemer te worden, studeerde ze Business Administration aan Intercollege Business School en runde ze haar eigen bedrijf. Haar ervaring als ondernemer komt goed van pas als ze initiatiefnemers begeleidt. “Ik ben een doener, uitermate praktisch ingesteld, maar met een goed gevoel voor wat mensen nodig hebben. Ik vind het leuk om op de behoeftes van anderen te anticiperen.”

Verbinding

Ingeborg richt zich op het beter opereren van de stichting en haar initiatieven. “De Verre Bergen kijkt al standaard naar het effect van de initiatieven, ik richt me op de financiële en logistieke efficiëntie. Hoe we bijvoorbeeld slimmer kunnen inkopen, bedrijfsprocessen kunnen versimpelen en hoe we onze partners in de stad hierbij kunnen betrekken.” Maar De Verre Bergen gaat voor haar over veel meer dan geld. “Het gaat over verbinding en slim samenwerken, maar ook over kennis en kunde delen met onze partners. Wij zijn dienstbaar aan de stad, dat vind ik heel erg mooi.”

Leren door te doen

Ingeborg gelooft in leren door te doen. “Ook al denk je dat iets je niet lukt, ik vind dat je het op zijn minst moet proberen. ‘Kan niet’ bestaat niet voor mij. Je loopt dan wel de kans om onderuit te gaan, maar daar leer je alleen maar van.”

‘Kan niet’ bestaat niet voor mij.