Angela Hordijk

Secretaresse

Zeg je Rotterdam, dan zeg je Angela. Geboren en getogen in Rotterdam is Angela de bezige bij van Stichting De Verre Bergen. Altijd klaar staan voor anderen en zorgen dat alles klopt; langer dan vijf minuten stilzitten is haar vreemd.

Haar werkervaring heeft Angela opgedaan in Rotterdam, waarbij ze zich bij Unilever heeft ontwikkeld tot een ware duizendpoot. Angela is lid van de evenementencommissie voor kinderen op een camping en zij collecteert jaarlijks voor KWF Kankerbestrijding. Het werken bij Stichting De Verre Bergen komt voort uit dezelfde gedachte: hulp bieden aan de medemens die deze hulp goed kan gebruiken. Dit is de reden dat Angela zich vanaf de eerste dag bij de stichting als een vis in het water voelt.

Angela’s tweede thuis is New York, de stad waar zij is getrouwd. Dit thuisgevoel valt vooral te verklaren doordat in Rotterdam en in New York de mentaliteit is dat hard werken loont en dat dromen gerealiseerd kunnen worden – alweer een raakvlak met Stichting de Verre Bergen.

In haar vrije tijd is Angela graag buiten in de tuin, camping of op de boot en daarbij maken haar man, drie kinderen, vier katten en een mopshond het een drukke maar gezellige boel.

Respecteer je medemens zonder te (voor)oordelen