Kinderfaculteit zoekt Financieel medewerker part-time

Bewonersorganisatie Stichting Vitaal Pendrecht zoekt ter versterking van haar team per direct een part-time ervaren financieel medewerker  (12-16 uur per week) met aantoonbare boekhoudkundige kennis, relevante werkervaring en een positieve, hands-on mentaliteit.

De organisatie bestaat uit een klein team van gedreven mensen die zich inzetten voor de bewoners en kinderen in de wijk Pendrecht. Het grootste project waar Vitaal Pendrecht bij betrokken is, is de Kinderfaculteit. De Kinderfaculteit Pendrecht is er voor alle leerlingen van de basisscholen in de wijk Pendrecht. De Kinderfaculteit organiseert een extra-schools programma aan leerzame, creatieve en sportieve lessen en trainingen.

Lees hier de volledige vacature.

Reacties zijn gesloten.