Flitsafspraken Burgerinitiatieven

Op 17 januari organiseert Stichting De Verre Bergen flitsafspraken met als thema ‘burgerinitiatieven’. Wij horen op deze dag graag meer over initiatieven die zijn opgezet door  burgers, eventueel in samenwerking met belangengroepen en professionals, die gemeenschappelijke actie ondernemen om het welzijn in de eigen buurt of stad te bevorderen. Hierbij maakt de vorm niet uit, het kan gaan om een buurthuis, maar ook om een sportvereniging, een club vrijwilligers die de veiligheid in een wijk vergroot of een gemeenschappelijke tuin. Wel vinden we het belangrijk dat het initiatief gebonden is aan een bepaalde plek, dus bijvoorbeeld aan een gebouw, veld, park, straat of wijk, en dat de activiteiten toegankelijk zijn voor iedereen. Om je in te schrijven klik hier, dit kan tot donderdag 5 januari 2017.

Reacties zijn gesloten.